2019

2019 gjorde mig till faster till ytterligare 2 små.Jag har emellanåt haft det ganska jobbigt med mitt mående och det har varit oerhört påfrestande. Men jag är så glad över att jag till slut lyckades finna en ny mindre lägenhet åt mamma, med ett rum mindre att ta hand om, med aningen lägre hyra, bättre läge, med affären och en del annat runt hörnet/tvärs över gatan.

Hon trivs i sin trapp och med sina grannar. Inga fler telefonsamtal var och varannan dag där hon berättar hur obehagligt hon tycker det känns över vad som händer kring hennes hem.

Det gjorde att jag fick en gnutta glädje och energi till att hjälpa henne göra det lite extra mysigt i hennes v-rum, förrutom det fyndade jag ett helt ok set med köksmöbler på blocket för 240:- som jag bjöd på och sålde iväg hennes alldeles för stora köksmöbler för 1000:-, utöver det hittade jag en söt byrå med spegel, vägglampa & en liten pall för en liten peng till hennes hall.

Och nu till jul klapp fann jag 2 piedestaler i vitt, för ynka 300 kr tillsammans som vi ska göra nåt kul med inom kort. ❤

Kram Carolina ♡

  • 443 visningar

Gillar

Kommentarer