Blandade känslor...

Jag har haft en del blandade känslor efter frisör besöket i fredags. Det känns som att det inte riktigt blev vad jag ville ha, känner mig inte "bekväm" på nåt vis. Kan inte sätta fingret på det samtidigt som jag vet precis vad det är jag saknar... KNEPIGT!

Själva besöket tog en väldans tid, visst det var en del steg att arbeta sig igenom eftersom jag gjorde slingor i hela håret, valde till Olaplex behandling m.m. men det känns ändå som att resultatet jag ville nå inte blev så bra. 4 (!) timmar tog allt, efter halva tiden trodde jag att mina ögon skulle gå i kors 100 gånger om... aldrig känt så innan. :/

När vi var inne på sista steget och håret torkades/fönades så kändes det som att det var åt fel håll nyansmässigt. P g a dåligt ljus i salongen/området kring frisörstolen så kunde jag inte säga bu eller bä när hon fråga hur det kändes utan bara hoppades stenhårt på att det skulle se ut som mitt mål.. Väl hemma så har det varit svårt att se men känns mer som att jag blev mörkare, nästan mer åt min egen naturliga färg men ändå inte. Jag kände mig mer bekväm i mitt hår & de gamla slingorna jag hade innan, trots en utväxt så då känns det sisådär just nu... :-/ Jag springer alltid framför spegeln och slänger håret fram o tillbaka när jag trivs med ny slingat hår, vilket jag inte gjort i helgen. Bara haft en obekväm känsla.

Så igår bestämde jag mig för att jag inte känner mig hemma i det här och har bokat tid för nya slingor i slutet av månaden hos en annan frisör som jag gick till förra gången. Så nu ser jag fram emot det och hoppas få tillbaka den där WOW känslan.

Efterbilden på mitt hår hos frisören blev kass men det får duga.

Kram Carolina ♡

  • 89 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg