Crescent Holma 24-vxl ♡

Lagom grått och trist väder idag. Tanken var att vi skulle försöka passa på vräka dammråttorna här hemma medans vädret inte är sådär jätte roligt men så drog vi istället iväg på lite äventyr som sluta med att vi har köpt oss varsin cykel - är det vårkänslor eller är det vårkänslor!?


Jag hade siktet på 2 olika modeller/märken som jag gilla på olika sätt, en Skeppshult och en Crescent, fick provcykla dom utanför cykelaffären och Crescenten vann mot Skeppshulten. Har en svart-vit Crescent Rissa 8-vxl sen innan och nu har jag plötsligt blivit en Crescent rikare, denna gång blev det en Crescent Holma 24-vxl, svart/vit med detaljer i rosa metallic.

Kommer fler bilder på den i ett annat inlägg (då får ni även se jämförelse med min andra Crescent) och om nån undrar varför jag köper en till cykel som är identisk med min gamla så trivs jag så bra med den modellen men en av skillnaderna är att jag nu har fler växlar.

Kram Carolina ♡

  • 310 visningar

Gillar

Kommentarer

carolinaohlund
carolinaohlund,
Tack. Har ju en stallkompis som är identisk med den nya så det känns bra. Ska bara byta styret och cykelkorg så det känns mer som "hemma". 😁 Gäller att komma ihåg när man använder den med rulltramp så det inte blir några olyckor. 🤨
nouw.com/carolinaohlund