Denna eviga djungel!

Detta är mitt schampo & inpackning för tillfället. Har kört med det sen jag var hos frisören sist (slutet på juni) men nu går tankarna som vanligt igen på vad jag ska köra på. Ska jag fortsätta med Kerastase, gå tillbaka till Maria Nila eller prova något annat?

Jag har försökt läsa på mer om Maria Nila och jämföra med bla Kerastase, varit ett klick ifrån att beställa Kerastase ena stunden och nästa ett steg ifrån att beställa Maria Nilas 'repair', har haft allt redo i kassan x antal ggr men sen så kommer jag inte längre än så för då börjar jag fundera och tveka i vanlig ordning.

Jag har ljusa slingor i hela håret så jag är ganska ljus. Mitt hår har väldigt lätt för att bli fettigt och jag har tydligen ganska torrt hår (fick höra det när jag var hos frisören i juni) om det är någon som undrar över mitt hår färg/kvalite så har ni svaret där, är det nåt ni funderar över så är det bara fråga. :)  

Åh, varför ska detta vara så himla svårt och varför ska det finnas så många olika sorters schampo av allt! Man blir ju knäpp till slut.

Tips/råd mottages tacksamt! :)


Kram Carolina ♡

  • 148 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg