Det närmar sig.

Jag vet att jag har sagt det femtioelva gånger redan men jag är så ivrig så det är svårt att låta bli. Nu är det inte länge kvar tills vi får våra nya saker inför sovrums projektet. Jag som har trånat efter detta sen vi fixade i sovrummet efter om tapetseringen har jävligt svårt för att inte längta lite till. Jag och min inspirations hjärna har ju liksom velat se helheten av det i vitt fast det egentligen är svartbrunt.. så gissa om den här veckan kommer gå i snigelfart men snart är ordningen återställd. ; )

I går avslutades budgivningen på en del av lamporna & spegeln som ska bytas ut, det hämtas till helgen eftersom vi behöver dom fram tills dess, lite svårt att kunna se något annars. ;) Byrån med 6 lådor blev såld nu på förmiddagen och hämtas också till helgen, har även fått iväg en hylla som stått i förrådet. Så nu återstår bara att få iväg 2 stycken Malm sängbord och sen med tiden ska även sängramen säljas.

Jag är glad jag har fått med mig gubben på att gå mot ett ljusare sovrum, det kommer han inte få ångra. Jag menar, en inredningsguru kan ju sällan ha fel med sina briljanta idéer.

Känner på mig att det kommer att bli sååååå fint!! 😍

Kram Carolina ♡

  • 76 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg