Djupa andetag ♡


Jag känner att det är något som håller på att "storma" min kropp och knopp, igen. I kväll känns det som att jag inte riktigt mår helt ok och jag är lite smått orolig över att hamna i den där obehagliga svackan igen som gör att jag liksom inte har kontroll över min kropp och mitt mående. Jag kommer inte ihåg hur det känns att vara neutral och må BRA.

Det är ungefär 1,5-2 år sen den där känslan kom över mig som en våg och den vägrar ge sig sen dess. Den är lindrigare och något mer hanterbar nuförtiden men långt ifrån bra. Usch vad jag är less känslan av att ha det såhär, känns som att nån annan tagit över och styr över mina viljor och mående - försöker jag ens prova göra mina egna val så känns det som att det blir ett rejält bakslag. Förstår inte ens anledningen till att det blivit såhär? Från en dag till en annan så förändrades mitt mående och jag förstår ingenting.

Jag har inte fått någon dom på vad det handlar om trots utredningar för snart ett år sen men av det jag själv försökt klura på utifrån hur jag mår och hur det går ut över min vardag så kan det vara så att jag har fått panikångest, det absolut jävligaste jag varit med om, oavsett. Fy fan.

Kram

Kram Carolina ♡

  • 383 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg