Årets första promenad hem från jobbet.

Envis som jag är (när jag väl bestämt mig för nåt så är jag lite envis för mitt eget bästa) så gjorde jag som tänkt igår och promenerade hem.


Kändes helt okej när jag fått en bra fart och stegen var inte alls tunga trots att det kommit en del snö. Det var lätt snöfall och ingen blåst som det var tidigare under dagen när jag tog en friskvårdsprommis, då blåste det kallt som f-n och de 40 minuter jag fick ihop innan lunch kändes betydligt värre än när jag gick hem på precis 1 timme.. Däremot har jag sträckt mig i vänster höft på nåt vänster så jag har nå så jävulskt ont vissa rörelser, AJ säger jag bara om den saken. Tror att det var ca 300 meter hemifrån jag lyckades med det å så här i efterhand så kunde jag nog ha klarat mig utan den här promenaden och åkt buss istället, om jag vetat att min höft skulle bli ond..

Men ändå så nöjd och stolt att jag lyckades ta mig hela vägen hem utan att fundera på buss sista biten! Jag är som sagt lite för envis för mitt eget bästa då och då. Haha. Nåja, jag fick ju tillfälle att fota lite efter vägen. ♡

Kram Carolina ♡

  • 65 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg