En del utav helgens bravader.

Vi åkte till grannkommunen Boden i lördags, for bla på MIO möbler och handlade ljuslyktor som jag spanat in tidigare men hade inte riktigt bestämt mig för vilka jag skulle ha, nu sluta det faktiskt med att båda modellerna jag var intresserad av fick följa med hem. Ska visa er i ett inlägg vid tillfälle när jag kommer ihåg att fota dom. =) Sen bar det av vidare in till Boden och gå på marknad i värmen, det var bokstavligen asvarmt och vi trodde vi skulle smälta bort.

Jag hittade 2 st tubklänningar med knytning. Det började med att vi passerade han som sålde dom 2-3 ggr, jag sneglade mer och mer på dom för varje sväng vi gick förbi och till slut kunde jag inte låta bli och gå fram och spana. Insåg att den var så snygg så jag gick vidare in i tältet där han hade en hel del annat, kikade på dom och insåg att han hade fler färger vilket gjorde det hela ännu svårare. Efter en stund fick jag sällskap av en kvinna som också var ute efter dessa skönheter, så där stod vi med varsitt beslutsångest över vilken/vilka vi skulle välja.

Till slut stod vi där och gav varann smakråd om vilka som skulle passa henne/mig. Sen kom vi på att man borde kunna få lite rabatt om man köper fler, så hon gick och frågade om det gick att få lite bättre pris (dom kostade 199:-/st) vi fick 2 st för 350 kr. Jag valde skrikrosa och en blå. Den rosa hade jag sett ut först och det var den jag föll för när jag fick syn på dom från första början. Sen spann vi vidare en sväng på stan och gick till bilen, rullade vidare till Davids päron i Sävast där vi fick i uppgift att gå lös på jordgubbslandet - MUMS! ❤ Det slutade med att vi stannade där lite längre än planerat och beställde Thai mat. Så slapp vi fundera på mat när vi kom hem. :)

När min sambo har fått en idé så är det fullt ös framåt. I går byggde han ut ena rabatten en aning, blev finare och jämnare form på rabatten. Mycket nöjd över resultatet. :D Före bild ovan och dom 2 bilderna nedan är efterbild.

Avslutar med finaste Dexter. Som växer så det knakar. Han blir bara sötare och sötare! :)

Kram Carolina ♡

  • 65 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg