En kläddrottnings bekännelser.

Jag har hamnat i något il med jackor, är mer eller mindre ständigt på jack-jakt, särskilt via Tradera. Jag har svårt för att vara nöjd och hålla mig till dom jackor jag har samlat på mig, oavsett tid på året. Ena stunden nöjd med den/dom jag har och nästa sitter jag och googlar eller söker på Tradera.

Har nyligen hittat 3(!) vinterjackor inom loppet av ungefär 1 vecka, en hittade jag via en köp & sälj grupp på FB här om veckan som jag köpte ett "stenkast" bort från oss, sen har jag nyligt vunnit 2 stycken på Tradera, den ena fick jag här om dagen och den andra kommer till veckan. Nu har jag bestämt mig för att försöka låta bli att söka och känna att jag behöver eller vill ha, brukar inte hålla alltför länge men försöka går ju.

Självklart går jag igenom mina gömmor och gör mig av med sånt jag inte har användning av längre för att få plats med det nya. I går efter att vi handlat efter jobbet sålde jag iväg min andra Peak Performance mildred parkas, väldigt skönt att få den affären avklarad då det strulade en aning med den som skulle ha köpt den så jag hoppa vidare och erbjöd en av de andra budgivarna att köpa den istället. Har 3 vinterjackor ute på några köp & sälj sidor men det går lite trögt... överväger om jag ska försöka få iväg dom ännu billigare bara för att få iväg dom.

Här är i alla fall en av mina nya vinterjackor/parkas som jag är grymt nöjd över! Hoppas den får chansen att hänga med längre än en del andra fått göra. Den är mörkare än på bilderna vilket jag blev positivt överraskad över. Välvårdad och blev min för 415 kr. : ) Jag satt med hjärtat i halsgropen där i slutet av budgivningen när det blev riktigt "farligt".

Kram Carolina ♡

  • 121 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg