En kort helg resumé.

I eftermiddags tog vi äntligen tag i det som var tänkt att göras under helgen! I bland har man väldans lång startsträcka, men attans så roligt och inspirerande det är när man startat... då vill man knappt sluta/pausa för att fortsätta t e x nästa dag.

I helgen hämtade jag äntligen ut ännu en lykta som fått sin plats på en lackhylla här i vardagsrummet, får se sen när vi är i mål med allt här i vardagsrummet om den ska få en annan plats eller inte. Det börjar bli rena rama ljus lykta templet här - ljus lyktamanen ni vet... :-P I morgon ska jag hämta en lykta i stan som jag vunnit på FB för en hundring, påminner lite om den här. Sen får det vara bra med ljuslyktor på ett tag. ;)

Vi har även fått upp nya lampskärmarna ovanför köksbordet, inte en dag för sent! Jag har låtit det ligga på is ett tag eftersom jag tyckte det var onödigt hålla på sätta upp dom om vi inte blir kvar här, men nu verkar det som att vi blir det ett tag i alla fall så nu är dom uppe och sååå nöjd med dom blev jag. Har haft dom undanstoppade så länge så jag glömt bort vilken färg jag valde (vit eller grå) men det var vita som dolde sig i paketet, glad över det och lika glad över att det blev att fortsätta ha 2 lampor över köksbordet istället för 1 i mitten. Vant mig vid att det är 2 så det hade blivit konstigt att vänja sig vid 1. Har ju även fått tummen ur och beställt tapeter och golv till köket, sen blir det även att spår fräsa köksluckorna, blir svårt att förstå att det sett ut som det gör idag... Ska bli grymt skönt med nytt och fräscht så kanske trivsel känslan ökar.

Sist men inte minst måste jag säga att det blev tomt (men stort och luftigt) när vi tog ner lackhyllorna från väggen ovanför soffan, ska sätta upp tre tavlor istället, det känns mjukare och mer inbjudande!

Jag har även fått sålt min förra bärbara dator ikväll, känns skönt med ett "problem" mindre. Det är trist att ha sånt hemma som bara ligger och dammar, så nu har jag fått iväg den och kan släppa det. Jag hade ju en köpare tidigare som drog sig ur och sånt är det värsta jag vet när man gjort upp om tid och dag för att sälja/köpa något 2 gånger i rad inom en vecka, och så hör man inte av sig oavsett man är köpare eller säljare! Stor ris på sånt folk!


Kram Carolina ♡

  • 147 visningar

Gillar

Kommentarer