Ett mulet Luleå idag.

En sådan dag idag. Det blev inte riktigt som planerat. Vi hade tänkt åka till Öjeby Kyrkmarknad men sömnen tog över imorse, vi hade ställt larm och allt men när vi vaknade så tog det bara en stund så slocknade jag om totalt efter att David sa nåt i stil med "ska vi åka nånstans idag, så bör vi kliva upp nu så att vi kommer iväg i tid..." åt mig. Minns bara att jag typ mumlat "mmm..." åt honom och jag var ju faktiskt rätt pigg där en stund men så var det något som hände och hux flux sov vi båda två som stockar igen.

Blev lite smått besviken på mig själv när jag vaknade sen och insåg att vi aldrig kom iväg som vi tänkt och det bara blev pannkaka av detta. Så då gick tankarna om vi ska prova göra ett nytt försök imorgon då det är sista dagen, egentligen skulle vi åka till Ikea imorgon men det finns ju kvar så vi hinner med det ändå.

Nu då vi blev oplanerat hemma idag så tror jag att jag ska tag i det jag skulle gjort redan - städa upp i min garderob som just nu är ett mindre bombnedslag. Inte jätte stökigt så men jag har tagit ut alldeles för mycket för att prova och sen inte lagt tillbaka det där det ska vara. Så det tror jag faktiskt jag ska ta itu med samt vika all rentvätt jag tänkt göra i flera dagar nu sen jag fick semester, men det finns ju så mycket annat som är roligare att pyssla med. ;)

Men å andra sidan är det heller inte kul att kolla in i garderoben när man inte hittar nåt så nu spikar jag det som dagens "att göra" punkt.

Kram Carolina ♡

  • 77 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg