Fleece koftor från Engelsons.

Jag fick tips om dom här fleece koftorna från Engelsons via ett konto jag följer på Instagram. Jag har aldrig haft särskilt stort intresse för dom då jag alltid tyckt liknande modellen som tex Stadium outlet haft sitter som en säck på en. Jag är allergisk mot kläder som sitter helt fel både i storlek och form.

Nåväl, jag klickade in på Engelsons sida och kikade, fann 2 olika modeller och beställde ett gäng, la ingen större vikt på förväntan utan tänkte att passar dom och känns som ett bra köp så blir jag nöjd och glad, passar dom inte eller att det är nåt som känns minsta fel så skickar jag bara tillbaka. Och jag blev faktiskt förvånad över hur fint dom satt och hur sköna dom är - bara ett litet misstag och det var att en av dom var felmärkt med storlek 38/40 (jag beställde 34/36 på alla) och den var som en säck på mig så tyvärr fick jag returnera en. Men dom övriga 4 behöll jag nöjt!

Nu har jag även beställt en till i turkos, tänkte först att det inte var min färg i just den nyansen men så insåg jag att den var så härlig och kostar bara 249 kr så det gick inte att motstå. Beställde innan det är för sent då ena modellen (dom på bilderna ovan) sålt slut snabbare än väntat. ÄLSKAR DOM! :D

Kram Carolina ♡

  • 150 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg