Förälskad i vårt sovrum...

Jag är toknöjd över vårt sovrum och har svårt att låta bli att gå in hit även fast jag inte alltid har nån anledning. Bara att få njuta av vad man skapat med sina tankar, bildat inspiration i massor & sen följa dom till mål och det blir mer än perfekt. : )

Så så glad att jag lyckades bearbeta min sambo som inte var alltför sugen på att skaffa vita möbler (särskilt sängram) eftersom det lättare blir kantstött osv men då kom vi på den briljanta idén att vi skulle ha nästa säng i kontinental säng modell och då lät det inte som någon jätte tokig idé med sängbord & stora byrån i vitt.

En kväll satt jag å tråna på Ikeas sida, fick ett ryck och beställde hem de vita möblerna plus de detaljer som vi skulle ha ihop (med lagom bestämd ton) och strax därefter blev det att titta på sängar och äntligen få iväg en beställning. Den dagen när vi fick se vår Malm sängram gå i graven var efterlängtad. 😝

Innan förändringen hade vi svart-bruna möbler ur Malm-serien och det både såg och kändes dystert. Fy bubblan säger jag om det.

Jag ska fixa spegeldörr till den andra delen av garderoben inom kort, så blir det ännu finare.


Det var allt för mig för ikväll. Godnatt ♡

Kram Carolina ♡

  • 73 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg