Förvandlingen av våran altan/uteplats.

Jag tänkte bjuda på några tillbaka blickar av hur våran altan/uteplats såg ut när vi flyttade in i början av oktober 2009. Här ser vi del 1 av 3. Det såg verkligen för j-vligt ut! Här ser ni min sambo som mäter inför kommande staket bygge och Shakira som gärna hjälper till. ;)

Här ser vi del 2 av 3. Tadaaa, gräsmattan är på G! Staketet är uppe, inte riktigt klart ännu men det börjar likna nåt. Vi börjar se ljuset i tunneln till att ha en riktig uteplats. Redan här tyckte jag att det var lyx som fan, speciellt känslan av att ha vårt eget staket så det inte upplevs lika "öppet". Skitstolt över att kunna kliva ut till en egen uteplats och slippa balkong!! Katterna fick äntligen mer möjlighet till att röra på sig ute också.

Efter ett tag satte vi även upp en så kallad "utsiktsplanka" där dom faktiskt sitter som tända ljus och tittar på allt och alla. Nu är det nästan bara Shakira som använder den då dom 2 andra som brukade göra henne sällskap är i katt himlen se några månader tillbaka. Dexter har provat njuta av den med, verkar uppskattas av honom också. :)

Och här har vi del 3 av 3. Så här ser det ut idag. Så nöjd över vad vi åstadkommit med denna altan som var helt bortglömd och övergiven när vi flytta in. Hade aldrig ens kunnat gissa eller fantisera om att det skulle se ut så här idag.

Just nu är vi less på våran lägenhet och känner för ny miljö, det vill säga, att flytta till nytt område lockar extremt mycket. Vill börja om på "ny kula" efter snart 7 år i denna lägenhet. Så när det är vår/sommar är det absolut våran favorit tid för då trivs vi som bäst här eftersom det är detta som ökar trivsel känslan för våran del.

Kram Carolina ♡

  • 32 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg