Fredag kväll...

Hojj vad det kliar i inredningstarmen nu, tror aldrig jag har varit med om nå liknande - allt tack vare att vi KANSKE har en ny lägenhet på gång. Jag säger kanske för att det är ett 3-vägsbyte och den lägenheten vi i så fall kommer att ta har den nuvarande inte bestämt sig till 100% ännu men vi har snackat lite om datum inför eventuell flytt.

Jag har velat ha en sån lägenhet ett bra tag nu, så dyker den här chansen upp... När vi har fått det klart att det blir av ska jag berätta mer om hur det här bytet kom på tal. Tills igår har jag längtat efter helg, tills hon skrev att dom varit och kikat på lägenheten dom ska ta och att det lutar åt att dom kommer välja att ta den och att vi är välkomna att titta på hennes nån dag efter helgen, sen dess har jag bara velat att helgen ska vara över så vi får kolla på lägenheten och jag får lugna mitt ivriga jag, som förmodligen inte kommer bli mindre ivrig, snarare tvärtom. Jag har börjat inreda i huvudet, jag ser framför mig hur fint och mysigt vi skulle kunna få det och det gör inte saken lättare. Det känns nästan som att det mesta jag köper i inredningsväg för tillfället är i "förebyggande syfte" eftersom vi är sist ut av oss alla 3 i de här eventuella bytet.

Om vi kommer fram till att vi är med på det efter titten så ska ju även en ansökan från oss alla in som tar ett tag innan vi vet hur det går. Men jag vill verkligen ingenting annat än lämna Hertsön bakom oss nu och börja om i ett nytt område/ny lägenhet. Jag känner att jag/vi behöver miljöombyte, det tror jag även att ni kommer märka den dagen vi rör oss härifrån om det blir den här lägenheten vi har i sikte. Jag har så många fina idéer och planer på lager och fantiserar i massor om att få ösa på med massa fint!

Nu är det nog dags att krypa i säng, god natt gott folk. ❤

Kram Carolina ♡

  • 186 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg