Grus i ögonen.

Godmorgon fina ni!

Det blev sent i säng igår, alldeles för sent. Varför kommer man alltid på att man ska göra saker på kvällen, när det börjar bli dags att göra kväll och sova?? Jag klev upp sent igår dessutom och hade planerat så fint att jag skulle minsann i duschen efter att jag hade ätit dagens första mål, eftersom jag hatar att duscha på tom mage, tycker det är lite läskigt om man står där och är hungrig och blir snurrig... Men kom givetvis av mig totalt och den där duschen blev inte förrän runt 19 i alla fall, helt otroligt, hur gör jag när jag har hela dagen på mig!?

Det bästa med gårdagen är att vi fick ner julen där runt 20-21 nån gång, tur att vi inte kom långt med julpyntet i år och bara har köket och lillrummet att fixa, den här julen var man inte det minsta inspirerad av att pynta och inspirationen kan ju inte vara på topp jämt! :) Jag har i alla fall spånat på ídéer för gardin fix för samtliga rum utom katternas eftersom det bara hänger en kappa därinne av enklast möjliga sort (allt för att dom ska få nån nytta av att spana ut genom fönstret) och för att gardinerna inte ska vara i vägen.

Och dra på trissor så har jag alla gardiner jag behöver, samtliga nya i förpackning... köpte någon laddning med gardiner i "kan vara bra att ha"-syfte för ett bra tag sen, så nu slapp jag fundera mer än nödvändigt, bara hålla tummarna för att allt passar överallt. :D


Puss & kram!

Kram Carolina ♡

  • 109 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg