Härmed går jag med i senil dementas riksförbund!

I dag har jag provat på hur det är att vara utan nycklar istället för att t e x ha mobilen på vift. Vi åkte till Davids föräldrar en sväng igår kväll, David gick ut i förväg och hämta bilen eftersom jag höll på att göra mig redo att åka. När vi lämnar lägenheten båda två samtidigt tar jag väldigt sällan egna nycklar och tar jag mina nycklar så sätter jag dom direkt i fickan.

Av nån anledning så hamna dom i facket på insidan av bildörren igår och det hade jag ju givetvis totalt glömt bort tills vi kom hem igen så imorse när jag skulle ta plånbok, nycklar osv saknades dom men tack o lov så slapp jag börja tänka vart dom kunde vara då jag kom ihåg mycket väl var jag gjort av dom - så jag drog en lätt suck och tänkte att jag förhoppningsvis lärt mig nåt utav det nu. ;)

Som tur är har vi extra nycklar hemma så det löste sig ganska bra. Enda kruxet jag tänkte på var om jag inte kommer in på kontoret och ingen annan i huset har nyckel - vad gör jag då? Dagen har förutom min hemska mensvärk gått riktigt smidigt!

Kram Carolina ♡

  • 92 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg