Hej finisar!


(Inlägget skulle publicerats igår kväll men jag la ifrån mig telefon av okänd anledning & slocknade på två röda!) Vaknar nu innan kl 9 och märker att jag fortfarande är inloggad på bloggen & inlägget låg under förhandskgranskning, haha så typiskt mig! Så ni får läsa inlägget som att det fortfarande är torsdag kväll. :D

Hej och hå vilken dryg och utdragen zombie bubbla jag har hamnat i ända sen jul när Zelda bröt benet. Men mot alla odds så klarar hon sig så bra som det bara går och har faktiskt repat sig hur bra som helst trots sitt virvelvind tempo, det är inget man kan se framför sig att en 13-veckors kattunge lyckas med, men Zelda hon kan hon!

Utöver detta så har jag nu jordens mens (rena rama forsen/skyfallet) om nu någon är intresserad - och på det medföljande mensvärk som är lite mer kaxig än vad den brukar vara. Jag är helt knäckt. Misstänker att jag hade en mens redo att starta partyt redan innan jag påbörjade denna medicin kuren, men eftersom min kropp inte är så bra på att signalera själv (saknar ägglossning typ 9/10 ggr per år) så blir det som det blir. Den här gången var det inte så uppmuntrande och jag känner för första gången vilken tur att jag inte har mens varje månad för det skulle vara katastrof att få kämpa med såna här smärtor varje månad. Räcker med att det sker ungefär var 3:e månad och är 'medicinstyrd'.

I morgon är jag ledig, gissa om jag njuter av den känslan, just här och nu?

Kram Carolina ♡

  • 491 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg