Hej fredag ☆

Hej alla fina!

Då var det fredag och min första semester vecka är snart i mål. Det har faktiskt varit en fin vecka, vädret har varit över förväntan och inte alls grå och tråkig som väderprognosen visat. På ett sätt är det ju toppen men man får ju inte mycket tid över till sånt man skulle behöva göra inne. ;)

Jag gick på semester 1 vecka före D och hade planerat att passa på att arbeta bort vår gigantiska tvätthög en gång för alla (som jag är boven i dramat till) då jag äger större delen av innehållet i denna tvätthög och är lite slö på att hålla efter i min garderob och tvättar jag så tvättar jag gärna MEN låter det oftast ligga aningen för länge innan jag tar tag i det och viker/hänger undan det. Så det hinner förvandlas till en enda ond cirkel. Så synd egentligen då jag råkar ha ganska fina påkostade PAX garderober som nästan gråter krokodiltårar för att mina kläder mellanlandar alldeles för länge i tvätt säckar efter att dom blivit tvättade istället för att förvaras i garderoben.

Så, nu har jag iallafall tagit tag i det nu på morgonen. Jag har rensat å gått an som en orkan i våran klädkammare, grävt ur alla tvätt korgar (vi har en för udda grader, en för sängkläder/handdukar, en för färgat och en för vit/ljus tvätt) sorterat upp massa tvätt till höger och vänster. Så nu ska det tvättas och första maskinen här hemma är igång. Sen ska jag även gå igenom mina gömmor i jakten på sånt som jag inte kommer använda mer eller inte riktigt känner är jag längre och sälja sånt som är ur tiden för min del. Det blir nog bra det här : D

Kram Carolina ♡

  • 249 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg