Hej vänner!

Det har varit lite gungigt och jobbigt en period från slutet av februari då min mamma blev sjuk så i april bestämde jag mig för en paus härifrån, nu ganska precis 3 månader senare börjar det kännas lite bättre så nu känner jag att jag ska försöka återuppta bloggen igen lite smått iallafall.

En dag i taget som man brukar säga. :)

Jag börjar med att visa vad vi har haft för oss här hemma i vår lilla oas... det hände liksom en grej. ;-)

FÖRE: Såhär såg det ut på den ena delen utav vår uteplats/altan innan vi bestämde oss för lite förändring... :)

EFTER: Med hjälp av lite fix på väggen emellan oss och grannen, ett loungeset och vattenfontänen som fick flytta upp till loungehörnan efter att ha stått nere på trallen bredvid krukorna innan blev det en ganska stor förändring, så nöjd och undrar varför vi inte gjort detta tidigare?? :D

Ljuslyktan som hänger på ampeln på väggen var jag på god väg att försöka sälja med sin tillhörande kompis i lite mindre storlek, men det var som tur var ingen som nappat där! Jag köpte dom för ett tag sen på FB köp och sälj för typ 80 kronor men kom aldrig på något passande ställe att ha dom på så till slut åkte dom ut i förrådet i väntan på "bättre tider" och dessa "bättre tider" kom faktiskt till slut, när vi kom på det här med att ändra lite ute på altanen och då även pyssla om väggen lite så kom jag ju på den briljanta idén att ha den större lyktan hängande med ampelfäste (den lilla står uppe på hyllan). När jag googlade runt efter något passande fäste så fann jag ett som hade en fågel på toppen, när den sen anlände så visar det sig att fästet är av typ samma stil/material som lyktan så man skulle kunna tro dom hör ihop från början och det blev ju verkligen pricken över i:et det där. Så nöjd!

Kram Carolina ♡

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg