Hopplöst fall ;)


Alltså... Jag är så så inne på att byta telefon, igen! Japp, jag vet - jag är HOPPLÖS! Saken är den att jag faktiskt vill ha något lite större, jag är less på att min telefon alltid känns så tunn/hal att hålla i om jag inte har den i plånboksfodralet eller ett skal på (knappt att ens ett vanligt skal gör någon skillnad) ibland vill man ju kunna använda den som den är utan något och det undviker jag ju pga att min Samsung S8:a känns mer som när man håller i ett kontokort tex, får inget bra grepp helt enkelt.

Om jag ändå hade tänkt så långt när jag valde den hade jag absolut satsat på plus modellen direkt, som jag upplevde som aningen stor då, det jag heller inte tänkte på är att oftast så upplever man ju sin telefon som lite mindre ett tag efter när man vant sig vid den, så nu står jag här och stampar och vill verkligen upp ett snäpp i tum storlek på telefon och det är i n t e något jag kommit på som en anledning till att skaffa mig ny, för att det är så kul med nytt osv. För jag avskyr att börja om från början med att installera sig i en ny telefon med allt man ska ladda ner och ställa in till höger och vänster... men ärligt talat så känner jag hur det lutar åt en S9 plus mer och mer. Ska aldrig mer välja den lilla modellen om det finns plus och "vanlig" när det gäller mobiltelefoner, så länge det inte överstiger 6.2" nåt i tum storlek.

Älskar för övrigt allt med S8 utom just känslan att den känns så tunn och hal utan skydd. Så därför känns också S9 plus glasklart, för jag vet på ett ungefär vad jag får då det inte är så stor skillnad på dom och jag vet att jag trivs med telefonen till 100%. Jag har nog aldrig trivts så bra med en Samsung som jag gör med S8 så på den punkten finns inga frågetecken. Men hur som helst - jag tar jättegärna emot tips också, det skadar aldrig så ös på med era råd, oavsett det är bu eller bä. ;)

Kram Carolina ♡

  • 121 visningar

Gillar

Kommentarer