Jag fick rolig post idag.

Ny telefon innebär såklart oftast nya tillbehör också. Så i helgen beställde jag ett gäng skal, hittade knappt några jag gillar vilket är ovanligt för att vara jag och gillade jag dom så var det för Edge modellen, så tillslut blev det att ja bara slängde ihop ett gäng - så är positivt överraskad att jag tyckte om 3 av 4 skal i denna leverans, nu väntar jag bara på att resten av skalen ska anlända också.

Det som kom i dag var 2 skal & 1 plånboksfodral, fodral har aldrig varit något intresse för mig men nu kanske det blir ändrad känsla där... Plånboksfodralet jag fann var så j*vla snyggt, så även om jag inte hade tyckt om det så hade jag garanterat behållit det för designens skull. ;) Det jag föll för med detta plånboksfodral var delvis mönstret och delvis antalet fack för kort plus att det finns ett "avskärmnings" skydd så att inga kort skaver mot displayen på telefon, hur bra som helst!

David kallar mig för shabby chic tjejen och jag funderar vad han kan mena med det? Haha! Nu väntar jag förväntansfullt på resten av skal leveransen som även det innehåller ett plånboksfodral. :D

Kram Carolina ♡

  • 71 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg