Känslan som uppstår när...

Justnu finns det inget jag blir så glad över som när jag får en egen spontan mens ❣ Vanligtvis äter jag en piller kur i 10 dgr ungefär var 3:e månad för att hjälpa min kropp att kicka igång en mens, vilket planen var kring midsommar men nu slipper jag det. 🙏

Däremot mår jag verkligen som en kratta! Det känns som om jag precis gjort om min premiär med mensen och att jag backat tillbaks till då jag var 16 år och fick min mens för första gången (även om den redan från start varit fruktansvärt oregelbunden och jobbig) men den smärta som den bjuder på den här gången är hemsk och det har bara börjat. Jag har haft fruktansvärt ömma bröstvårtor i flera veckor, ingenting som jag känner igen sen innan så detta är nåt nytt för mig. Tidigare har jag mått så dåligt men nu känner jag mig sååå liten och det är verkligen som när jag fick min första mens.

Det är väl som dom säger, att vi (eller åtminstone många av oss med PCOS) blir yngre i "maskineriet" ju äldre vi blir jämfört med en kvinna som har naturlig och fungerande menscykel. Så det kanske är nu det börjar för mig med PMS å hela baletten.

Kram Carolina ♡

  • 402 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg