Kärlek!

Jag har varit ute efter ett sängöverkast med Shabby chic stil, men det jag har fastnat för har varit omöjligt att få tag i så jag har väl mer eller mindre gett upp att få tag i det. Nu då vi snart har ny säng så tycker jag absolut att vi ska börja använda sängöverkast igen (vi hade ju ett med tillhörande prydnadskuddar) men det höll inte så länge så orka vi inte bädda med det och sen har sängen varit antingen obäddad eller bara bäddad med sängkläder.

Men nu blir det förhoppningsvis andra bullar med ny fräsch säng och nytt superfint sängöverkast som dessutom matchar övriga färgskalan i sovrummet klockrent, jag hittade detta på bilden ovan på Jysk för 300 kr (just nu till kampanjpris, annars 399:-) och dra mig baklänges så fint det var! Tror jag ska bunkra upp med ett till! ;) nu ökade ivrigheten efter sängen ännu mer men snart är den här! : ) Snart är jag så nöjd över sovrummet som det går att bli och det lär bli den finaste ytan i våran lägenhet (förutom köket) som snart också är helt klart. Sa jag att jag längtar?! : D Måste tillägga att det känns ganska bra att vi blev kvar här i alla fall då vi istället bestämde oss för att fixa lite och fräscha upp lägenheten så får vi väl se hur länge vi blir kvar här sen men det är lite roligare att bo kvar när man fått saker och ting fixat.

Området vi var väldigt nära på att röra oss mot är ju riktigt rörigt idag så just nu är jag extra tacksam att vi blev kvar... Bara hoppas vi slipper bli drabbade av samma skit. Nu ska jag gå å torka håret och sen raka vägen i säng.

God natt : )

Kram Carolina ♡

  • 89 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg