Kläd och inredningsgurun tipsar...

Ingen har väl missat att jag är galen i kläder?! Men jag handlar inte så jätte ofta på stan numer, tycker att det är roligare på Tradera, har hittat så mycket kul som jag oftast är nöjdare med än nåt jag hittat på stan. Och ganska ofta är plagget i sig billigare än själva frakten, då känns det alltid lite extra fint när man har vunnit en auktion.

Visst har jag gått på nitar, budat på något som sen visar sig inte passa alls... Men vem har inte gått på en och annan nit? Jag har några favoriter som jag ofta söker på och liksom har nån sorts bevakning på (som jag kollar regelbundet efter) det är koftor med och utan luva (ÄLSKAR luvkoftor), koftor och linnen med asymmetrisk stil, leggings, tunikor, klänningar.

Den största anledningen till att jag är flitig på Tradera auktioner är att jag tycker det är roligt med lite andra märken och kläder som man inte finner på våra affärer här i Luleå. Det märks ofta att kläderna är inköpt i Stockholm tex och på nått vis känns dom mer påkostade. Men jag har även hittat massor av fint från H&M, Lindex m.m. då jag ofta söker på såna sökord.

Handlar jag kläder på nätet så är det oftast H&M, Halens/Ellos jag kikar på.

Många undrar hur jag kan ha så många jackor tex, men alla har vi våra favoriter i garderoben helt enkelt. Finns ju dom som har 300 par skor eller 100 par väskor osv osv.


Då kommer vi till inredningen. Jag har blivit helt tokig i inredning senaste tiden, särskilt vitt! Jag föredrar mer ljusa/vita möbler med detaljerna i färg än förr då jag blandade lite av varje, nu när jag ser tillbaka på det idag så fattar jag inte var jag fick allt ifrån - BLÄ säger mina ögon om det nu. Men åren går och man förändras så även idéer och inspiration.

Handlar oftast inredningen på nätet faktiskt. Så som gardiner, prydnadssaker, lampor, och även sängkläder.

Mio besöks rätt flitigt och det händer att det följer med nån pryl därifrån då och då. I övrigt är det Rusta och Jysk emellanåt, på nätet är det Ellos/Halens, Jotex, Fyndiq och jag tycker att priserna är precis lagom (beroende på vad man söker såklart!) men oftast så väntar jag in någon rabatt innan jag beställer så man kommer undan lite billigare. Det är aldrig fel det heller. Just nu håller vi på planera lite förändringar i köket. Ska beställa nytt golv, nya tapeter och sen ska vi avsluta med att spårfräsa skåpluckorna, det kommer bli spännande. Skulle ha fixat beställningen i torsdags men då hade Lulebo givetvis stängt från 11,30 - så typiskt!!! :( Mina idéer är då i full gång med köket. Kommer bli så fint. Före & efterbild kommer såklart sen när det är klart.

Kram Carolina ♡

  • 96 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg