Lite sådär smått galen kanske!?

I dag under förmiddagen hade jag som mer eller mindre bestämt mig för att jag skulle promenera hem, men jag hade några ärenden förbi stan först så planen var att fortsätta promenera hemåt så långt jag bara orkar och sen ta bussen vidare hemåt ifall jag skulle bli less.

Jag la upp mina mål under promenaden som lagom långa åt gången, istället för att tänka att jag har en bra bit att gå. Det är som att man får mer motivation och känner/tänker att jag ska klara det om man lägger upp att man ska nå fram till ett visst avstånd/mål i taget och med musik i öronen, välklädd och broddar på gick det över förväntan, så nöjd över att jag lyckades utan att tröttna på vägen eftersom snön yrar och jag likna mest en vandrande snögubbe när jag väl kom hem. Jag hade lite svårt att fatta att jag tog mig ända hem, från att ha gått ända från jobbet och stannat till på stan. Men det var lagom trötta och halv darriga ben som klev in på hallmattan.

Jag hade luvan på mig typ mer än halva promenaden och såg väl ut som en lagom mysko typ där jag gick.. : P Väntade nästan att David skulle efterlysa mig och kolla om jag somnat på vägen. När jag kom hem visade stegräknaren på telefonen 11577 steg! Vet inte om det är av att jag gått lite på jobbet också eller om det är enbart för promenaden dock. Nu är vi ju lediga hela 5 dagar, fi fan vilken känsla - och imorgon får vi våran efterlängtade kontinentalsäng, blir spännande. Kunde inte komma mer lägligt nu då vi dessutom är lediga några dagar. P E R F E K T säger jag om det. Ska bli kul och se om den ser ut som man minns den på ett ungefär i färgval och så.

Kram Carolina ♡

  • 54 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg