Makeover i sovrummet.

Är det det här man kallar för makeover?

Övre raden är från då vi flyttat in, hade inte jättemycket inspiration då med tanke på hur tapeterna såg ut så vi fick göra det vi kunde med det vi hade tills vi hade möjlighet att beställa nya.

Mellan raden är efter omtapetsering, gilla de mörka ett tag men ju mer tiden gick insåg jag att det kändes så mörkt och tråkigt så jag drog mitt förslag till David om att byta till vita möbler vilket han inte var alltför positiv till då dom lätt blir skavda då dom är så känsliga jämfört med mörka möbler. Nu då vi bestämde oss för att nästa säng blir en kontinentalsäng så gick han med på att byta sängborden & stora byrån till vitt, dom 2 svarta möblerna som återstår är tv byrån & min pax garderob som står mittemot fotändan får vara som det är då jag tycker helheten på samma sida som sängen är de viktigaste för helhetens skull (plus att det faktiskt är finare med den svarta garderoben & byrån åt andra hållet i sin helhet)

Nu är jag mer än nöjd över att ha fått iordning sovrummet som jag sträva efter & lite till! Vilket skulle ni ha valt om ni fick välja mellan det mörka & det ljusa? Kul att höra andras åsikter så kör hårt!

Kram Carolina ♡

  • 60 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg