Måndag

Nu har jag avverkat mina första 2 veckor av semestern och är halvvägs! Känns faktiskt som att jag har haft semester betydligt längre än 2 veckor i skrivande stund. Det har varit mycket att beta av från första stund under den här semestern så jag antar det är därför jag upplever det så. Jag har bland annat hunnit avverka min första vaccin spruta med en ilsket öm arm i ca 3 dagar som biverkning, så det var ju skönt att det inte blev värre än vad många andra får. Utöver det har det varit en del att göra med att hjälpa mamma med sin flytt och fix av möblering i hennes nya boende på äldreboende. Tömma hennes lägenhet och få bort den.

Jag har hunnit med en tur till frisören efter ett uppehåll på ca 8 månader (yeey), väntade med det så länge som möjligt eftersom det varit så galet mycket att hinna med nu under ett halvår med både mig själv och annat och jag vill hinna njuta av nyfriserat hår så det fick snällt vänta tills jag gick på semester. Väldigt skönt så här i efterhand. :D

En annan grej som jag tagit tag i och håller på med för fullt, som jag egentligen hade tänkt ha gjort innan denna helgen var förbi var att få ordning i garderoben - men jag har tydligen använt min garderob på ett annat sätt än man brukar så den liknar mer en stavmixer fast med kläder, alltså det har varit en enda röra därinne... Och jag har inte lyckats komma på hur jag ska göra det på ett bra sätt när jag försökt städa och göra nåt åt det, allt har liksom bara "snurrat" runt i cirklar och kommit till samma resultat gång på gång som orsakat stök i slutändan.

Men nu sisådär 1 år senare har jag äntligen kommit på hur jag ska göra (ja, det är ungefär 1 år sen jag började planera att ändra om i garderoben och sen har det hänt saker på vägen och energi och lust tog en lååång paus) men men, nu är det på G och jag är såhär i efterhand glad att det dragit ut på tiden en "smula" så jag har fått lite extra tid att fundera och tänka ut nåt smartare och mer praktisk lösning vilket jag har gjort. Så snart har jag mer ordning än någonsin *jublar*.

Fortsättning följer...


Kram Carolina ♡

  • 53 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg