Min fredag i ord.

Det blev en lugn och harmonisk fredag idag. Jag började fundera om jag skulle unna mig en något kortare dag idag, har egentligen bestämt mig för att försöka låta mina timmar vara så man har kvar lite ifall man skulle behöva av nån anledning, Vi får nya timmar i april/maj varje år, mängden är olika beroende på om man arbetar fulltid eller inte samt hur närvarande/frånvarande man är, såklart.

Jag hade inte bestämt mig för när jag skulle bege mig men tänkte från lunch tid nån gång så kl 12 begav jag mig mot stan, planen var att köpa med mig en macka från Dagobert´s, äta den hemma och sen lägga mig och vila/sova med kissarna, men utanför Dagobert fick jag svar på mina "röksignaler" från en vän som jag tidigare under dagen kollat om hon var sugen på en lunch med mig på Waldorf (en Kina restaurang här i stan) så precis exakt när jag var på väg att kliva in genom dörren på Dagobert svarade hon att hon var intresserad och nappade på min idé, jag fick henne att ta sig ur sängen, slänga på sig kläder och ta sig in till stan på rekordtid - inte illa måste jag säga...och ingenting jag hade klarat heller. ;)

Så när hon svarat mig vandra jag vidare in på Smedjan för att gå på toa medans hon gjorde sig klar och tog sin in till stan, sen tyckte jag att jag skulle möta henne men hon hade ett ännu bättre förslag, att jag skulle kila iväg på Waldorf och ta ett bord åt oss så det var bara lyda och traska dit. Jag fick ett bord direkt och har nog aldrig ätit så mycket mat på en lunch buffé som jag gjort idag, herregud!! Jag har inte ens behövt äta middag idag. Och vi höll inte på att ta oss därifrån heller, satt en bra bit över lunchtid så till slut kändes de som att dom ville ha iväg oss så dom kunde ta hand om borden efter alla lunch gäster. Tur att min vän skulle iväg lite hastigt och plötsligt så vi fick anledning att lyfta på arslet. :P Sen skildes vi åt och jag tog bussen hem, när David kom hem slog vi igång en ny serie vi börjat följa och sen har det slumrats lite här och lite där, har skedat med min gumma. Helnöjd med den här dagen.


Nu är det dags för nåt gott att äta och dricka!

Hoppas ni har en trevlig kväll. 😘

Kram Carolina ♡

  • 67 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg