MINA 3 FAVORITER!

I dag kom även denna jackan så jag hämta ut den direkt när vi kom hem i eftermiddags. Nu har jag mina 3 vinterjackor, den här funkar när det är lite mildare och dom 2 andra passar bäst när det är kyligare.

Jag körde premiär med min mörkblå Attitude parkas idag och är SÅÅÅ nöjd över den som jag kan bli och sörjer redan inför när det är dags att skrota den. Jag är aningen less på en del av mina jackor som jag har sen innan (även dom jag inte ska sälja för tillfället). Attituden som jag nu köpt på Tradera var verkligen en 10-poängare och jag är extra nöjd med att jag fixade vinnande budet nu när det visa sig att den var mörkblå och inte så där ljus blå som bilderna visade i annonsen och att jag känner mig betydligt mer bekväm i den än väntat, länge sen den känslan infann sig då jag ofta ledsnar väldigt snabbt. Sen gillar jag också extra mycket att den slutar precis kring början av låren så den värmer rumpan bra, ogillar jackor som är midjekorta typ.

Nu ska jag försöka låta bli fler jack köp och försöka få sålt några stycken istället. :P Kommer bild på Attituden och den andra jag köpte via FB köp & sälj när jag har lyckats få nån bra bild. ;)

Kram Carolina ♡

  • 132 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg