Mini makeover hemma hos mamma

Nu har mitt påbörjade inlägg om min mini makeover hemma hos mamma legat i utkastet sen 22/9, så det kan ju vara dags att publicera det! ;) Är dock inte helt färdig men nu känner jag bara att "tålamodet" på att få upp detta inlägg sinar mer och mer.


Nåväl... Efter att mamma flyttade till sin nya lägenhet i maj förra året fann jag sakta mer och mer inspiration till att försöka göra en yta i hennes vardagsrum lite roligare och mysigare, som kändes så kal och trist ut. Så jag började planera i huvudet och det ena ledde till det andra. Vissa saker hade jag hemma sen innan och en del av dom har jag köpt. Tänk er att ytan mellan fönstret och soffbordet var helt tom, kändes ju ganska tråkigt kan jag säga.

Fick precis den känslan jag strävat efter och resultatet blev toppen. :D


Hennes köksmöbler var egentligen på tok för stort och klumpigt för hennes kök... Man kunde liksom inte sitta på båda sidor om bordet samtidigt eller gå på kortsidan av bordet. (ursäkta för hemsk bild men det var lite svårt att hitta en bra vinkel att fota ifrån i hennes lilla kök)


...en dag satt jag och kikade på Blocket och hittar detta bord med 4 stolar med medföljande stolsdynor för ynka 250:- (bara bordet går på ca 1000-2000:-), tyckte det kändes som rena rama rånet så jag var tvungen att skicka SMS och fråga om priset stämde så han inte hade missat en nolla eller så! Men nej det stämde och jag hade första tjing för en gångs skull, men han höll det bara till typ kl 17 den dagen så det gällde att skynda på innan nästa i kön var på tur. Mamma gick från ett köksbord på 75*150 cm till 74*120 och plötsligt fick hon aningen mer utrymme i köket.

Kram Carolina ♡

  • 213 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg