Olycksfallsförsäkring via Ellos?

Jag har blivit erbjuden att teckna en olycksfallsförsäkring via Ellos eftersom jag handlar en del hos dom och har valt delbetalning. Men jag är lite kluven på vad jag "ger mig in i" så behöver mer kött på benen innan jag tar något beslut, sen gillar jag inte att godkänna nåt avtal genom telefon samtal, så har bett dom skicka hem papper så att vi kan få läsa i lugn och ro.


Kollade i en grupp på Facebook igår om detta och fick några överraskade kommentarer om att en del inte vet om att det existerar någon sån försäkring genom dom, har själv ingen jättebra koll på det, har fått hem broschyrer om något liknande men inget jag har lagt så stor vikt på men däremot så var det en som skrev att hon har denna försäkring och har fått användning av den, utan krusiduller så det var ju jätte skönt att höra.

Det skulle kosta 169:-/mån för mig och skriver jag in David på den med (som jag givetvis kommer göra) så betalar jag 319 kr/mån (vill jag minnas) och den täcker en del olycksfall/sjukdomar eller vad man nu ska kalla det. Men vill ändå läsa i eget tempo sen istället för att nån babblar på i telefonen och man kommer knappt ihåg hälften.

Men tänkte hur som helst att jag skulle fråga er, mina läsare också, om det är något ni känner till/använder? Berätta gärna om era erfarenheter - positivt som negativt.

Kram Carolina ♡

  • 95 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg