Positiv feedback

Jag har varit så sjukt less och frustrerad över situationen med min mammas grannar, sen hon uppdatera mig om löget i helgen, känns verkligen förjävligt. Mina tankar som snurrat i skallen likt en torktumlare senaste dygnet - hur jag ska kunna hjälpa henne och hur jag ska böra mig åt för att komma nån vart - inte jätte enkelt. Hela den här dagen har jag velat och tänkt 1000 tankar fram och tillbaka om jag ska prata med hans chef, men jag visste ju inte riktigt vad för reaktion jag kunde vänta mig så jag har varit lite kluven kring den frågan, jag vet att det är det minsta bekymret i den här frågan, men det är jättesvårt och det är jättejobbigt.

Fick i allafall veta under förmiddagen att en annan på jobbet som bor i samma trapp hade pratat med hans chef och bara fått positivt bemötande så då kände jag genast att jag måste dela med mig av det min mamma har att kämpa med och jag med för den delen eftersom jag får ta del av mycket när hon känner att det blir för jobbigt. Kändes skönt att hon faktiskt tog till sig och lyssnar, även om hon sorligt nog inte kan påverka hans situation med alkoholproblemen så mycket så länge han sköter sitt jobb och sina arbetstider vilket han gör exemplariskt, såklart. Eftersom hyresvärden inte verkar vilja engagera sig så känns det som att en orosanmälan är det enda som kan sätta bollen i rullning, om det ens då skulle hjälpa är tveksamt, faktiskt. T R A G I S K T är vad det är.

Det är då ett under att min stubin ännu inte har brunnit för länge sen, men jag kämpar varje gång jag ser fanskapet, som jag jobbar under samma tak med, på något vis lyckas jag stänga av och låtsas att han inte finns helt enkelt... När jag hör hans surrande om predikningar om (hans hälsosamma låtsasliv) på jobbet vill jag kräkas, rösten är ju aningen svårare att stänga av än att låtsas att han inte finns. Nu har jag satt igång jakten på någon annan lägenhet åt mamma, la ut annons på alla lägenhetsgrupper jag är med i på Facebook, satte lite högre hyra än hon egentligen tänkt sig men man måste vara beredd att öppna lite dörrar till att få tag i nåt och jag tänker att ju lägre hyra man har, brukar oftast betyda att det är mer eller mindre halvtaskigt område/grannar. Ju högre hyra man har betyder oftast aningen bättre grannar/omgivning, inte alltid men oftast är det så.

Finns det kanske någon av er läsare som vet av en lägenhet med 1:a handskontrakt så lägger jag ut en liten annons här med.

Söker lägenhet åt min mamma. Hon är 60 år, rök&djurfri, stabil inkomst. Någon som vet av nån lägenhet i eller strax utanför Luleå centrum (tex Skurholmen, Malmudden, Mjölkudden, Radiomasten), bör vara minst 55 kvm. Max hyra 6000:-. Kontakta mig om du har nåt att erbjuda så tar jag det vidare om det låter intressant.

Obs!

Endast intresserad av 1:a handskontrakt!

Kram Carolina ♡

  • 121 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg