Pyssel och fix i sovrummet

Jag har trånat efter lyktan som är på 3 av bilderna i detta inlägg, den har funnits i en butik här Luleå i närmare 1 år, jag har varit och tittat, funderat, velat, tittat, funderat lite till fram och tillbaka sen innan jul! (faktiskt ett under att den fanns kvar nu när jag äntligen gjorde slag i saken och bestämde mig för att köpa den här om dagen!) från första början så blev jag sugen på att köpa hem hela setet som består av 4 lyktor, 1 väldigt mycket högre, den här som jag köpt är mellersta och sen finns det 2 mindre som är ungefär halva av denna i höjd.

Men jag har ärligt talat inte kommit på var jag ska ha alla så då bestämde jag mig efter att ha tittat ordentligt på både den största och denna att jag nöjer mig med den här om jag ska ha någon av dom, tyckte den större var lite för ojämnt gjord, vill att den ska vara någorlunda stadig när den är så pass stor och efter många funderingar fram och tillbaka kom jag på att den mellersta nog skulle passa riktigt bra på våran stora byrå i sovrummet, men fortfarande tyckte jag att det var osäkert om den skulle vara för stor/kraftig och det blir inte snyggt om den tar över alltför mycket.

Så till slut bestämde jag mig för att mäta lyktan som stod där innan (som nu står i andra hörnet av byrån) för att se hur hög lyktan bör vara som max, blev lite högre än jag hade satt som gräns men det blev ju så himla bra ändå så är mer än nöjd över att äntligen tagit mig i kragen och köpt den. Den kosta 499 kr som nu inte känns alls då den blev så bra som det kunde bli! Lampan vi hade på byrån innan passar minst lika bra i fönstret om inte bättre så det känns riktigt bra på alla plan! Och mysfaktorn som jag trodde hade nått maxnivån steg ännu några snäpp!

Kram Carolina ♡

  • 34 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg