Redo för vintern.

Detta är mina nya vinterskor & täckbyxor från Stadium som jag hämta på posten igår. Jag kände att det var dags för ett par nya brallor som jag trivs bättre i och kommer överens med, skorna blev jag så nyfiken på och kunde inte låta bli så jag passade på och beställde medans Stadium hade 'Black Friday' rabatt men bara någon dag innan satt jag och var ETT klick ifrån att lägga beställningen och hade i så fall gått miste om rabatten!

Skorna chansade jag på då dom inte fanns i min storlek som jag trodde skulle vara mer lagom i storlek 38 (som jag vanligtvis har på vinterskor) men jag fick ta 39 på dom här då det var slut av 38:or och det visar sig att dom var ganska små i storlek så 39 passar riktigt bra och jag får även plats med en tjocksocka så jag blev positivt överraskad och väldigt nöjd över dom.

Utöver detta så beställde jag även en tröja/kofta i fleece och några mössor för att prova men dom åker tillbaka allihopa. I eftermiddags gjorde jag premiär med brallorna och skorna till affären och är mer än nöjd - riktigt bra jacka/parkas har jag fått tag i också, just nu har jag 2 st likadana, en marinblå och sen har jag lyckats komma över en till i olivgrönt. Nu ska jag också bli bättre på att bära reflexer på mina ytterkläder så jag syns, speciellt när mina kläder är mörka. 👍

Så jag är mer än redo för vintern nu! : )

Kram Carolina ♡

  • 109 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg