Så knepigt!

Så knepigt alltså! Nouw's nya design inställningar gör ju att man snart sliter av sig håret för att allt är så invecklat. Fick lite hjälp av en tjej från Blogg Queens gruppen på Facebook igår kväll men inte blev hon heller nå klokare på detta. Jag har känt mig som ett stort fån då en annan i den gruppen besvarat mina frågor/funderingar som om jag vore helt pantad, jag tycker inte man ska behöva sitta flera timmar varje tillfälle man försöker och ändå inte komma någonvart, då är det något som är galet.

Det mest intressanta är att allt annat syns direkt när man provar ändra något, men just denna detalj (avstånd mellan inläggsrubrik & själva inlägget) är fan inte någon lätt match alltså. Skönt att även hon insåg det igår också så man slipper känna sig som ett pucko. ;)

Så nu är min plan A att skriva ner alla koder o s v som jag behöver komma ihåg och lägga in en färdig designmall, för att sen ändra delar av designen för att göra den till "min". Och en annan del av mig funderar om jag alls ska stanna kvar här på Nouw, kanske återgå till tex Blogg.se eller nåt annat som jag sett att många andra gjort senaste tiden? Det tåls att fundera på!

Kram Carolina ♡

  • 77 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg