SNART, SNART, SNART!

Hej!

I dag förmedlar Casper hur vi båda känner oss idag, säkert dom andra här hemma med. ;)

Nu är det nära en 4 veckors finfin semester, jag har 3 arbetsdagar kvar att ta mig igenom innan det är dags för semester då jag tagit ledigt fredag också, så får en dag extra tillgodo. Ska till frisören på fredag morgon, tycker att det är som skönast att göra bort sånt på morgonen om man har den möjligheten så det sker ju inte alltför ofta annars. Så just nu är det nedräkning på hög nivå som hägrar. Får se hur länge jag jobbar på torsdag, om jag kör hela dagen eller inte. Måste i alla fall komma ihåg att ändra min inloggning på datorn på jobbet det sista jag gör innan jag går eftersom det byts ut om 14 dagar och det blir lite svårt att komma in i datorn när jag är tillbaka utan att börja ringa efter supporten.

Hoppas även på att kunna få cykla nu sista dagarna, är riktigt nöjd med att jag hittills sluppit bussen varje dag. Har åkt buss några få dagar när vädret varit mindre kul och laddat kortet med en reskassa på 200 kr och därmed sparat en rejäl slant mot vad det annars kostar för en 30 dagars period (640:-). Så nöjd över det är bara förnamnet.

Nu ska jag vänta in gubben som är på väg hem och har mat med sig och så blir det en skön dusch och tidig kväll ikväll, blev alldeles för sent igår känner jag... så idag har jag känt mig mysko typ. Dåligt med sömn och inte alltför bra matintag blir liksom pannkaka. :I

Kram Carolina ♡

  • 60 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg