Tack gode gud

Äntligen börjar jag bli människa igen efter gårdagens promenad som resulterade i en rejäl överansträngning likt ischias i vänster höft/skinka/ben samt delvis i höger höft/ben. Det hela sluta med att jag inte kunde gå alls när vi kom hem igen efter ca 2 timmars promenad som jag även fick halta mig igenom. Jag fick det ungefär 20 min in i promenaden men vi fortsatte trots det ändå hela rundan och jag förstår såhär i efterhand ärligt talat inte hur jag pallade, jag fick kämpa mig fram med små små steg typ 7 km av den milen vi gick.

Hur fixade jag det, som sen inte ens kunde gå ner till centrum 5 min hemifrån utan fick snällt vända på parkeringen då jag knappt tog mig nånstans å tårarna var nära så David fick gå själv. Sen tog det mig en bra stund att gå dom få metrarna hem igen... å väl hemma tog det minst 5 min att få av sig skor och jacka. I natt har jag vänt å vridit på mig i sängen av smärta. Sovit mest på morgonen/förmiddagen.

I dag har jag varit i betydligt bättre form och börjar ju nästan känna mig som en människa igen. Har fortfarande jävligt ont i höften av både huggande och strålande smärta och jag går jävligt sakta men bara känslan av att kunna gå mer normalt är fan så mycket bättre än att inte kunna gå alls å smärtan ska vi inte ens prata om. 😭😩 Ska aldrig mer klaga på lite smärta i lill tån hädanefter...

Kram Carolina ♡

  • 200 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg