Tips någon!?

Jag är i desperat behov av tips på vad jag ska använda för schampo/balsam/inpackning för att motverka att mitt hår blir flottigt så snabbt efter en tvätt eller i värsta fall knappt känns rent och fräscht efter en tvätt.

Jag har nyligt varit hos frisören och gjort slingor som jag brukar, men när jag tvättat det efteråt efter senaste besöket känns håret verkligen BLÄ! Jag vill ju att håret ska kännas rent och fräscht å att slingorna ska framhävas när det är nytvättat men nu känns de inte alls roligt. Vad hände undrar jag? Jag kör just nu med Kerastase schampo o balsam samt inpackning som ja använder ca 1 gång i veckan. Tidigare använde jag Maria Nila men bytte då den frisör jag gick hos tyckte att mitt hår var torrt. Men frågan är om Kerastase gör jobbet så mycket bättre?

Gick till ICA tidigare och handlade schampo/balsam (från Loréal) och en olja för topparna/längderna, som en snabb lösning, sen om den var bra vete tusan. Känner bara att jag måste kolla om det blir nån skillnad till det bättre eller vad som händer. Blir att knalla in på LYKO/KICK´S vid första bästa tillfälle och rådfråga helt enkelt.

Mitt hår har alltid haft förmågan att snabbt bli flottigt men när det är samma känsla även efter duschen blir man ju lite undrande...?

Så jag söker alltså efter produkter som motverkar flottigt hår och det ska även vara anpassat för färgat/slingat hår.

Kram Carolina ♡

  • 118 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg