Tradera is the shit.

Här ser ni en väska jag vunnit på Tradera, via Sellpy som är en second hand liknande butik som säljer åt privatpersoner som själva inte har tid eller orkar sälja sina kläder och allt vad det kan tänkas vara.

Det mesta ligger på utropspris från 50 kr och uppåt. Allt undersöks för att kolla igenom vad det kan tänkas vara värt, att skicket är ok (ej trasigt osv). Jag har vunnit massor genom Sellpy, dom har även så att man får göra retur inom 14 dagar om det är något man inte tycker om när man väl fått hem varan, men man står själv för returkostnaden och får sen igen pengarna för varan inom ca 2 v. Tycker det är skitbra ifall man nu skulle råkas köpa något som sen visar sig vara nåt helt annat i utseende eller inte känns så bra irl.

Den här väskan blev jag dö kär i på en gång och den kommer nu få konkurrera hårt med min favorit! ;)

Fick även hem den här västen som ursprungligen är från H&M. Har letat efter den i rosa eller svart ett bra tag så blev lite smålyrisk när jag hitta en på Tradera! Var nära ögat att jag förlorade budgivningen på både väskan och västen men snabb som en vessla satte jag sista buden och drog auktionerna i land! :) Väskan och västen kostade totalt ca 300 kr inkl. frakt efter en galen budgivning på båda två. Utöver detta fick jag även hem en vår/sommarjacka, en kofta och en mössa (ny från vanlig butik som går via Tradera). Även dom är från Tradera men just dom här två är jag lite extra nöjd över från dagens leverans. ❤

Kram Carolina ♡

  • 113 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg