Vad tror ni? :)

Hej på er!

Först och främst så vill jag be om ursäkt för att bloggen stått still, det var inte riktigt planen. Jag kan av nån skum anledning inte ladda upp bilder med mobilen här på bloggen och jag bloggar ju oftast via mobilen, så då har motivationen till att blogga tyvärr blivit lite smått störd av detta. När jag laddar upp bilder så syns det att den laddar men det händer inte så mycket, backar jag tillbaka eller avbryter och går till galleriet/arkivet igen så syns bara de bilder som fanns där innan. Jag vet inte vad som är fel, men det stör mig så mycket och jag håller på att bli tokig. Finns det någon därute som kan svaret på det eller har nåt tips att dela med sig av, hör av dig med en kommentar eller mejla mig.

Förra veckan åkte vi runt stan och letade tygblommor, tanken är att dom ska stå på köksbordet när vi har fått iordning köket med dom nya möblerna, det är ju kanske inte det mest ultimata när man har 3 monster här hemma där den ena är värre än den andra osv men en vacker dag ska det funka. Jag ville därför satsa på sådana som ser så verkliga ut så möjligt, blir ju lite roligare då när man inte kan/vill använda sig av riktiga blommor med dessa vildingar som gärna smakar på ALLT som ser minsta intressant ut. Hur som helst fick jag efter många om och men till slut den sortens blommor som jag hade i sikte. Ljusgula/vita rosor, svarta eucalyptus samt lite småblommande i vitt. Tror det kommer bli en fin kompott när dom väl står där på bordet som en bukett. :-)

Vi hittade eucalyptus modellen på MIO i Piteå, dit åkte vi spontant för att köpa 4 st grå stolsdynor till nya köksstolarna då Mio i Boden hade slut på dom, sen landade vi slutligen på Blomsterlandet där jag fann resten av blommorna till min plan! Tummen upp för det! : )

Kram Carolina ♡

  • 40 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg