Våra köksluckor - i en ny skepnad!

Vi fick tillbaka skåpluckorna igår runt 13-tiden. Vi skickade iväg dom slitna som f-n eftersom bäst-före-datumet passerat för länge sen! Redan när vi flyttade in i oktober 2009 hade dom gjort sitt men vi hade inte tillräckligt med pengar sparat i bofonden och sen har vi till och från försökt hitta oss en annan lägenhet (och då även legat lågt med att använda oss av bofonden) men det är sjukt stor brist på lägenheter så det står stilla.

Då bestämde vi oss till slut att köra på och fixa iordning köket så det känns mer inbjudande och skapar mer trivsel. Så först ut var golv och tapeter före jul, tog sin tid innan det blev vår tur så vi började nästan klättra på väggarna. Sen var det alltså dags för köksluckorna som också tagit sin tid att få fixat. Har hunnit ringa några varv men till slut så blev det äntligen vår tur!

Här ser ni en skymt av under/överskåp, samt skafferidörren (som blev sjukt fin med 3 speglar) och kryddhyllan plus det lilla skåpet bredvid. Handtagen går i samma stil som skänken vi har härinne i köket så det blev jättefint. : D

Jag är väldigt nöjd över dessa även om många säger att det är en knepig färg att hålla rent osv osv. Det passar bäst här hemma då detta lilla kök annars hade blivit mörkt och tråkigt. Spårmönstret får det hela att kännas extra lyxigt också kan jag meddela! ;)

Vänstra bilden visar delvis en liten skymt av hur det såg ut innan, tyvärr har jag lyckats radera alla förebilder jag hade tagit just för att en dag kunna jämföra hur det såg ut innan/efter. Fick nog av alla skräp foton jag hade samlat på i telefonen och raderade dom som en oljad blixt. SMART! : /

Kram Carolina ♡

  • 68 visningar

Gillar