Våran nya fina bil

Gamla Bettan (Davids gamla bil som varit med sen innan jag kom in i bilden vilket är ca 15 år sen) börjar ha några år på nacken, även fast det fortfarande är en fin bil och den har inte gått särskilt långt heller. Men nu kände han att det var dags för nåt nytt.


Jag hade 2 krav, helst en kombi då vi ALLTID saknat möjligheten att få med oss saker som tar lite mer plats om man tex handlar något som är lite större och att bilen ska ha dragkrok denna gång så man kan ha med sig släp om nu det skulle behövas nångång.

Så glad att han lyssnade på min önskan och trots att han tvekade lite till om vi verkligen behöver en kombi då det bara är vi 2 men samtidigt är det bättre att ha möjligheten till mer yta och att kunna välja hur vi vill packa än att välja en modell och sen inse att vi kanske skulle haft en kombi trots allt, så gissa om någon är nöjd!?! Vi har varit ute och åkt lite ikväll, premiärturen gick till svärisarna i Sävast sen blev det handling på vägen hem. : D

Nu är det dags att ta ett stort skutt i säng för nu är man trött och sliten. Är dessutom lagom hängig då jag har både ont i huvudet, halsen å är lite täppt/snorig.

Kram Carolina ♡

  • 172 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg