Veckans bästa ♡


Så tacksam att Zelda repat sig så pass bra som hon gjort och hon har verkligen skött sig exemplariskt både hos veterinären och här hemma i buren.

Vi har fått bra bemötande från samtliga inblandade på djursjukhuset. Vårt försäkringsbolag Agria nekade oss ersättning för att dom tyckte detta skedde misstänkt nära inpå tecknande av hennes försäkring (trots att den ska gälla från det klockslag man tecknar den) - så är även där glad att kostnaderna för allt kring detta inte blev mer än ca 4100 kr. Vi har bara behövt göra röntgen vid ett tillfälle och den vi skulle gjort i torsdags för att se om det påbörjats nån läkprocess tyckte dom mest var onödiga pengar eftersom vi kunde konstatera genom att bara släppa henne fri att hon är fullt rörlig igen och springer, klättrar, hoppar, står m.m. obehindrat.

Nu är det mycket bus speciellt mellan Zelda och Casper och det gäller att ha koll för att se till att hon inte blir skadad på nåt vis då speciellt Casper är ganska burdus av sig och vill gärna 'brottas'. Hon är väldigt tuff och framåt, retas ganska bra själv så det är skönt att hon också kan 'ge tillbaka'. Nu har ännu 100 kg tankar av oro lämnat mina axlar och känslan att hon är på benen igen efter ca 2 veckor med bur vila är så skönt.

Snacka om att ha tur i oturen för att vara en virvelvind som gärna tror hon är 8-bent istället för 4-bent. 🤣🙈❤

Kram Carolina ♡

  • 510 visningar

Gillar

https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg