Snart kommer mina horn fram...

Jag håller på att forska i att försöka hitta en annan lägenhet åt min mor då hon har grannar i samma trapp som lever djävul, det är personer som har problem med bland annat alkohol, detta får inget stopp och det är kaos, milt uttryckt! Jag har börjat med att försöka prata vett med hennes hyresvärd om detta, men enligt dom så finns det inga rapporteringar/avvikelser om några störningar som dessutom pågått i några år(!), men han känner till problemet med dom här grannarna, han vet att dom har problem m.m men kan tyvärr inte göra något p g a reglerna kring "tryggheten" man automatiskt får med hyreskontraktet utan det krävs att någon anmäler det som en orosanmälan.

Både polis och störningsjouren får åka och "medla" flera gånger i veckan med otur, i bästa fall sker det någon utryckning i månaden. Jag blir ärligt talat galen på sånt här, särskilt med en hyresvärd som bokstavligen BLUNDAR för det. Konflikträdd eller vad...? Ingen aning. Så jag känner att jag vill försöka finna nåt annat åt henne i stället och få ut henne ur det där dårhuset, men det är lättare sagt än gjort. Det är inte meningen att man ska ha polis/störningsjouren springandes i trappen vareviga vecka/månad, som rycker ut p g a bråk, fylleslag och fan vet allt vad dom pysslar med. Det har gett henne sömnlösa nätter, blodtryck som hoppar, orolig och stressad m.m. vilket självklart också ger mig en dålig magkänsla. Jag vill bara kräkas!!

Kram Carolina ♡

  • 304 visningar

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Fy sjuttsingen att det ska behöva va på det viset! Förstår att du är förbannad 😡 Hoppas det löser sig och att din mamma kan få ett nytt, bättre boende 💕
nouw.com/janielindahl
carolinaohlund
carolinaohlund,

Jo du... hon bytte med en annan när hon fick den där lägenheten, ungefär ett halv år senare när problemen började så började det klarna varför den personen egentligen ville därifrån, om man bara hade vetat och haft lite koll! Sen gör det inte saken bättre när 2 poliser knackar på en sen kväll och ser lite ut som att dom kommer med ett besked och så får mamma ur sig att dom nog ska en trappa upp... Morr.

nouw.com/carolinaohlund
carolinaohlund
carolinaohlund,

Japp... Önskar nog att hon hade varit kvar i sin gamla lgh faktiskt.

nouw.com/carolinaohlund
janielindahl
janielindahl,
Men fasiken så störande att allt skedde genom ett lägenhetsbyte dessutom 😩 Usch!
nouw.com/janielindahl
https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg