Vårt kök före & efter ☆

På före-bilden ser ni en vit hylla blandat med ek möblerna vi hade innan, då hade vi börjat byta ut lite saker stegvis innan det tog fart på allvar. Tyvärr hittar jag inte igen bilden på dom gamla skåpluckorna, även om det inte finns så mycket att se där egentligen, men före & efter bilder är ju bland det roligaste som finns att titta på när man gör lite större förändringar.


Om jag ska beskriva dom med ord så var dom så ruskigt fula så man ville kräkas på dom, blekta, nötta osv. Gamla utrtrista handtag. Tyckte det matchade så fint när vi valde dom nya handtagen till skåpen och det sitter likadan modell på skänken i köket så det blev liksom en betydligt finare helhet på allt. Skänken vi hade innan var av samma modell så där bytte vi bara till en vit, det blev tiptop! Mina idéer har flutit på så grymt bra hittills,. Tack & lov. ;)


Nu e det dags för en dusch å sen sova! Natti natti / inredningsgurun ♡

Kram Carolina ♡

  • 92 visningar

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,

Fint med lite ändring i hemmet, och som sagt mattan och matbordet blev ju perfekt tillsammans 😊 💕

nouw.com/janielindahl
carolinaohlund
carolinaohlund,

Jag älskar förändringar när jag har gjort något som bara är en idé jag byggt på i huvudet. 😃 Det bästa är nog när jag föreslog att vi skulle ändra våran Expedit hylla med 25(?) fack som var så plottrigt fylld och "kapa ner" den till en sån där skänk med 8 fack, som numer heter Kallax på Ikea. Slutresultatet blev grymt bra men på vägen trodde vi att den var sabbad då dom stabilare delarna bara innehöll kartong vilket inte är så stadigt, haha... 😃 Här är en skymt av hur den ser ut idag. https://www.google.se/search?q=carolinaohlund.se&rlz=1C1GCEB_enSE769SE769&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiizvrl56nZAhUCaVAKHZWICxYQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=m7qw1ncJ5gW7YM:

nouw.com/carolinaohlund
carolinaohlund
carolinaohlund,

Glöm den där länken, här är den rätta. http://carolinaohlund.se/mysfaktor-pa-hog-niva-d-32666045

nouw.com/carolinaohlund
https://nouwcdn.com/v308/u/909/1272909/953/202108161536471209.jpg